top of page

Születésnapok

Nem tudod hova szervezd gyermeked szülinapi buliját? És a programra sincsenek ötleteid? Segítünk! Tartsd nálunk a bulit, válassz egy tematikát a kalózos, a Harry Potteres, a Paint Art és a Jégvarázs lehetőségek közül és animátoraink segítségével adj felejthetetlen élményt az ünnepeltnek és kis barátainak.

Ha szeretnéd felkérni fotósunkat, hogy legyen ott a bulin és örökítse meg, ennek a lehetőségnek itt tudsz utánaolvasni.

PAINT Art – Szülinapi Zsúr

Közeleg gyermeked szülinapja, jönnének a barátok is? Okozz meglepetést gyermekednek egy igazán egyedi és kreatív ÉLMÉNYFESTÉSSEL

Az idei születésnap legyen valami más, mint az eddigiek. Egy közös élmény öröménél nincs maradandóbb ajándék, főleg, ha annak kézzel fogható és szemmel látható eredménye van. Töltsetek el együtt nálunk egy vidám, jó hangulatú délutánt vagy estét, mi garantáljuk, hogy az ünnepeltnek a legnagyobb boldogságot szerzitek ezzel. A vidám hangulat és a kellemes időtöltés garantált. Szeretettel várunk minden születésnapost. Kérjetek árajánlatot, foglaljatok kedvezményesen! A privát festés során külön terembérlési díjat nem számolunk fel, azonban előre időpont egyeztetése szükséges! A megfestendő képet ki lehet választani, pár ajánlást tudunk küldeni.

 

Amennyiben csoportos festést szeretnél szervezni, és kérdésed van, kérjük hívj a +36304877885 telefonszámon, vagy küldj egy e mailt és add meg a telefonszámodat és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

E- mail: kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com 6 éves kortól – tudjuk elvállalni a festő partykat. Lehetőség van szabadtéri festésekre is, valamint vállaljuk a kitelepülest is külső helyszínre: Ezerszínű Alkotóműhely Kamaraerdei Közösségi Ház Budaörs Kismartoni u 45.

Painters Palette
kaloz-szulinapi-buli-berelheto-helyszin.jpg

Kalóz party – Szülinapi zsúr

Élményekkel teli születésnapi kalóz party!

 

Kincskereső logikai rejtvény, interaktív játék és kézműves foglalkozás a Harry Potter foglalkozás megálmodójával Kincses láda pinyáta is kinyitásra kerül a délután folyamán. A kézműves foglalkozás és a kincskereső játék korosztályonként eltérő.

 

6-9-ig és 10-13 éveseknek 

Helyszín Kamaraerdei Közösségi Ház Budaörs Kismartoni u 45.

MISZTIKUS HARRY POTTER – Szülinapi zsúr

A móka a 9 3/4 vágányról indul. Ha megérkeztél Roxfortba, akkor a Teszlek süveg dönti el, hogy melyik házba kerülsz. Lesz egy varázspálcád is, ami egy ceremónia keretében választ ki téged. Varázsló tanárunk segítségével elkészítheted a Szörnyek Szörnyű Könyvét. Quidditch játékban teheted próbára ügyességed, kóstolhatsz csoki békát, Bagoly Berti-féle cukorkát, ropi seprűt és vajsört. Együtt sikíthatsz a Mandragórával és ha még nem elég a csodákból, kipróbálhatod a láthatatlanná tévő köpenyt és varázsfőzetet is készíthetsz.

A program 3 órás, 6-7 éves kortól ajanlott 99 éves korig

Regisztráció: kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com

harry-potter-szulinapi-buli.jpg
jegvarazs-szulinapi-buli.jpg

Jégvarázs – Szülinapi zsúr

Lorem ipsum

Szülinapok

bottom of page